Billede
tree

Din FSC® certificeret samarbejdspartner

Som forbruger kan du sikre dig, at træfibre, der bruges i fremstillingen af din papemballage, kommer fra andre ansvarlige kilder.

Hvad er FSC?

Som forbruger kan du sikre dig, at træfibre, der bruges i fremstillingen af din papemballage, kommer fra andre ansvarlige kilder. Det kan du blandet andet ved at forespørge FSC-mærket.

FSC står for Forest Stewardship Council®, som er en global non-profit organisation, der arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over. FSC udvikler standarder baseret på anerkendte principper for ansvarligt skovbrug.

FSC-certificeret virksomhed (FSC-C126290)

Scan Lux Flexible A/S er en FSC-certificeret virksomhed. Det betyder, at vi (på forespørgsel) kan levere bølgepapprodukter såsom bølgepapkasser og forsendelsesomslag som FSC MIX-certificeret. Produkter mærket som FSC MIX er lavet af materialer fra ansvarligt drevne FSC-certificerede skove og andre kontrollerede kilder. Når du vælger FSC-certificeret emballage, er du som forbruger med til at:

  • Sikre naturen i de skove, hvor træet kommer fra;
  • Sikre skovarbejderne ordentlige arbejdsforhold, herunder løn, kontrakt og sikkerhed;
  • Sikre, at emballagen ikke stammer fra ulovlig tømmerhugst;
  • Sikre, at der ikke fældes flere træer, end skoven kan nå at reproducere.

Vil du vide mere om FSC, så besøg www.fsc.dk.

Kontakt os

Hos Scan Lux Flexible A/S gør vi alt for at finde den mest optimale emballageløsning til dig. Kontakt os og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for dig.

+45 86 13 43 00