Billede
innovation

Innovation i emballagebranchen – hvorfor er det vigtigt?

Innovation er en af de vigtigste parametre for at kunne løse klimaudfordringerne.

Innovation er vigtig for miljøet

Innovation er et ord, vi hører oftere og oftere. Men hvad vil det sige at være innovativ, og hvorfor er det vigtigt at være innovativ i emballagebranchen? Det er det, fordi innovation er en af de vigtigste parametre for at kunne løse klimaudfordringerne. Nye idéer skal bane vejen for, at der bliver udviklet nye grønne teknologier og løsninger. Det gælder også i emballagebranchen.

Hos Scan Lux Flexible A/S bestræber vi os på at være innovative. Af den grund ligger vi ikke inde med et produktkatalog med udvalgte produkter, som vores kunder kan vælge ud fra. Vi arbejder på en anden måde. Som en del af vores strategi for at reducere plastforbruget i vores produkter, har vi udviklet vores eget registrerede varemærke, Flexothen®.

Flexothen® som koncept

Flexothen® er et koncept, som sørger for, at vi har innovation i højsæde. Udover at være et koncept, er det Flexothen® en materialerecept, vi tilpasser efter vores kunder og deres behov. Med Flexothen® som rettesnor, kan vi optimere produkter, så de indeholder så lidt plastik som muligt ved at reducere tykkelsen, uden at gå på kompromis med ønskede funktionalitet, udholdenhed og kvalitet. Udover plastreduktion, kigger vi på optimale plasttyper samt genbrugsplast. Optimering med Flexothen® resulterer oftest i en reduktion af vægt og volumen, hvilket i sidste ende optimerer logistikforholdene i forhold til lagerplads, transport, pakkehastighed.

Fordele ved Flexothen®

  • Mindre CO2-udledning ved transport
  • Færre pallepladser, da det optager mindre plads
  • Mindre plastforbrug grundet reduceret tykkelse
  • Mindre plastaffald
  • Mindre miljøbelastning ved bortskaffelse
  • Billigere slutprodukt grundet mindre materialeforbrug
Kontakt os

Hos Scan Lux Flexible A/S gør vi alt for at finde den mest optimale emballageløsning til dig. Kontakt os og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for dig.

+45 86 13 43 00