Billede
bio

Thisted Kommune slipper for maddiker

Grønne madaffaldsposer holder tæt og sikrer, at madaffald ikke lækker ud i affaldsbeholdere.

Forsøgsordning

Thisted Kommune havde problemer med de papirsposer, de brugte til sortering af borgernes bioaffald. Papirsposerne kunne ikke holde tæt, og det resulterede i maddiker i affaldsbeholderne. 

Scan Lux Flexible A/S kunne med kort varsel være behjælpelig med en mindre testordre, som skulle indgå i en forsøgsordning hos en gruppe borgere.

Fra papirsposer til grønne affaldsposer

Forsøgsordningen forløb henover sommeren, hvor 1000 husstande fik papirsposerne udskiftet med vores grønne plastikposer. Poserne er fremstillet af genbrugsplast og er specielt til bioaffald.

Forsøget viser, at de grønne madaffaldsposer holder tæt og sikrer, at madaffald ikke lækker ud i affaldsbeholdere, at affaldsbeholdere forbliver tørre og derfor ikke tiltrækker maddiker, modsat papirsposerne.

Derudover viser forsøget, at udskiftningen til vores grønne madaffaldsposer bevirker, at flere borgere sorterer deres bioaffald, end tidligere. Effekten er så positiv, at Thisted Kommune har planer om at udrulle løsningen i hele kommunen.

Følg linket og læs mere om borgerreaktionerne: https://lnkd.in/gwvJp3Ng.

Står du i en situation som Thisted Kommune og har behov for rådgivning samt at teste, hvilke emballageløsninger, der passer dig bedst, skal du være velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Hos Scan Lux Flexible A/S gør vi alt for at finde den mest optimale emballageløsning til dig. Kontakt os og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for dig.

+ 45 86 13 43 00
Send besked