Billede
computer

Velkommen til vores nye hjemmeside!

Scan Lux Flexible A/S er nu gået i luften med vores nye hjemmeside, som byder på et nyt design, bedre struktur og nyt indhold.

Ny hjemmeside

Vi har arbejdet på at gøre siden enkel, så du nemt og hurtigt kan finde frem til det, du søger – hvad enten du vil læse vores nyheder, kundecases eller bestille dine fortrukne emballageprodukter.

Formålet med vores nye hjemmeside er, at den i højere grad skal afspejle vores DNA som en moderne, innovativ virksomhed i vækst. Den har også til formål at afspejle, hvordan vi gennem omfattende erfaring og ekspertise, har evnerne til at finde løsninger til dine nuværende behov inden for emballageløsninger og hvordan vi samtidig formår at se fremad og løbende udvikle nye, innovative løsninger til dig.

Hjemmesiden er et skridt i retning af at nå vores vision om at være Skandinaviens fortrukne samarbejdspartner inden for plast- og papemballageløsninger. Den skal tydeliggøre de fordele du får i et samarbejde med os. Fordele, der omfatter:   

  • En fast emballagerådgiver, der kender jeres virksomhedskultur, traditioner og arbejdsprocesser;
  • En emballagerådgiver, der har direkte kontakt med producenten og kender til muligheder for produktion;
  • En samarbejdspartner, der har fokus på plastminimering, så der sættes mindst mulig miljøaftryk;
  • En samarbejdspartner, der følger med i de nyeste produktionstrends og tekniker. Det betyder, at vi kan lave tyndere plast, hvilket giver færre rulleskift i produktionen og frigiver medarbejdernes tid;
  • Rådgivning omkring de emballageprodukter, der passer dig bedst, samt mulighed for at udvikle eller optimere dine nuværende produkter;
  • En emballagerådgiver, der sørger for tæt dialog med dig omkring produkter, deres opgaver samt egenskaber.

Vi håber, du kan lide vores nye hjemmeside og dens indhold.

Kontakt os

Hos Scan Lux Flexible A/S gør vi alt for at finde den mest optimale emballageløsning til dig. Kontakt os og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for dig.

+45 86 13 43 00