Om Scanlux Flexible A/S

17 år i emballagebranchen

 

Scan Lux Flexibles 10 medarbejder servicere vores kunder fra vores kontor i henholdvis Aarhus og Fredensbog. Afdelingen i Aarhus er koncentret om salg, marketing og indkøb. I Fredensborg har vi tilknyttet lager, bogholderi samt en grafisk afdeling. 

 

Efter 17 år i emballagebranchen har vi hos Scan Lux Flexible A/S specialiseret os i at leverekundespecifikke pap- og plastløsninger baseret på høj faglighed, god service og innovation. Når du handler med os, er du garanteret en erfaren og professionel samarbejdspartner, hvor tillid er gennemgående for alt, vi foretager os.

 

Vi kan både forsyne dig med et bredt sortiment af standardvarer samt behovsspecifikke produkter alt efter dine ønsker. Se vores standardsortiment her. Vi vægter en tæt leverandørkontakt højt såvel som den nære relation til dig som kunde. Vores primære kundeområder er industri, fødevarefremstilling og den offentlige sektor. Blandt vores specialiteter finder du poser og sække, ark, folier, laminater, affaldssække og strækfilm.

 

Job hos Scan Lux Flexible A/S


Som handelsvirksomhed er vi altid på udkig efter kvalificerede og engagerede medarbejder. Vi har ingen opslåede stillinger pt. men du er velkommen til at sende en uopfordrede ansøgning på mail.