Her kan du finde ledige stillinger hos
Scan Lux Flexible A/S

 

Scan Lux Flexible A/S er placeret i det nordlige Aarhus. Fra virksomhedens opstart i 2001 til i dag, har vores formål været at levere innovative plast- og papemballageløsninger til det skandinaviske marked. Vi er en service-minded virksomhed, der har fokus på at levere kvalitetsprodukter til vores kunder, som er vores vigtigste omdrejningspunkt.

En stilling hos Scan Lux Flexible A/S er en mulighed for at blive en del af et stærkt fællesskab. Vi går op i godt kollegaskab, og vi insisterer på en venskabelig arbejdskultur med en uformel omgangstone. Der er højt til loftet, og du bliver del af en arbejdskultur, der er baseret på åbenhed, høj faglighed og dialog.

Hos Scan Lux Flexible A/S vil du opleve, at gensidig tillid og respekt er bærende elementer i vores kultur og måden vi møder vores kunder på. Vores flade organisation giver korte beslutningsveje og handlekraftige medarbejdere, der samarbejder på tværs af intern og ekstern salg samt logistik.

Der er ingen ledige stillinger i øjeblikket.

Kontakt os

Hos Scan Lux Flexible A/S gør vi alt for at finde den mest optimale emballageløsning til dig. Kontakt os og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for dig.

+ 45 86 13 43 00
Send besked