Billede
beslutning

Din ISO 14001 certificeret samarbejdspartner

Med ISO 14001 sikrer vi, at miljøbevidstheden er høj hele virksomheden

Hvad er ISO 14001?


Scan Lux Flexible A/S har som ambition, at virksomhedskulturen skal bæres i retning af grønnere adfærd. Af den grund er vi ISO 14001 certificeret, den mest dominerende standard inden for miljøledelse, som stiller krav til, at vi implementerer en grøn politik i vores arbejdsprocesser. Med ISO 14001 sikrer vi, at miljøbevidstheden er høj hele virksomheden og at klima- og miljøhensyn er en afgørende og integreret del af vores forretning.


ISO 14001 stiller krav til, at vi implementerer en grøn politik i virksomhedens arbejdsprocesser. Med ISO 14001 sikrer vi, at miljøbevidstheden er høj, at vi proaktivt implementerer bæredygtighedstiltag i virksomheden, og at vi følger alle lovkrav.

ISO 14001 tager udgangspunkt i vores virksomhed, vores aktiviteter og processer. Det er en garanti for, at vores virksomhed arbejder med bæredygtighed. ISO 14001 giver os en klar ledelsesramme til at reducere vores miljøpåvirkninger og gør det nemmere at opnå de miljømæssige resultater, vi sætter os for i virksomheden.

Fakta om ISO 14001

  • International binding på miljøledelse udarbejdet af den Internationale
  • Standardiserings organisation (ISO)
  • Gennem miljøledelse skal virksomheden aktivt minimere miljøpåvirkningen fra virksomhedsprocesser, produkter og serviceydelser.
  • Sikrer at virksomheden både lever op til lovgivningen og egne krav på miljøområdet.

 

Kontakt os

Hos Scan Lux Flexible A/S gør vi alt for at finde den mest optimale emballageløsning til dig. Kontakt os og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for dig.

+45 86 13 43 00