Få hjælp til at reducere din emballages CO2- udledning

Emballage er væsentlig for forretningen

De fleste har fokus på at udvikle deres virksomheder i en mere bæredygtig retning. Ofte er der flere områder, der kan tages fat i - emballageforbruget er ét af dem.  

Emballage har mange uundværlige funktioner. Emballage anvendes til pakning, beskyttelse, håndtering og præsentation af produkter. Der er mange grunde til, vi ikke bare kan opgive emballage fuldstændig. Til gengæld kan vi optimere emballageforbruget, så det har mindst mulig påvirkning vores omgivelser. Det betyder en reduktion af materialeforbruget – både for plast – og papemballage.

Vi hjælper dig

Hos Scan Lux Flexible A/S ved vi, at det rette valg af emballage udspringer af god rådgivning. Derfor gør vi meget ud af at lære dig og dine behov at kende. I et samarbejde gennemgår vi dine ønsker til materiale, størrelse, brugervenlighed, æstetik, pris og bæredygtighed. På den måde kan vi udvikle netop den emballage, du har behov for.

Lad os hjælpe dig med at gøre dit ønske om CO2-reduktion til en konkurrencemæssig fordel frem for en byrde. Det er dét, vi brænder for, og det er dét, vi kan hjælpe dig med. I et samarbejde med os får du:

  • En fast emballagerådgiver, der kender jeres virksomhedskultur, traditioner og arbejdsprocesser;
  • En emballagerådgiver, der har direkte kontakt med producenten og kender til muligheder for produktion;
  • En samarbejdspartner, der har fokus på plastminimering, så der sættes mindst mulig miljøaftryk;
  • En samarbejdspartner, der følger med i de nyeste produktionstrends og tekniker. Det betyder, at vi kan lave tyndere plast, hvilket giver færre rulleskift i produktionen og frigiver medarbejdernes tid;
  • Rådgivning omkring de emballageprodukter, der passer dig bedst, samt mulighed for at udvikle eller optimere dine nuværende produkter;
  • En emballagerådgiver, der sørger for tæt dialog med dig omkring produkter, deres opgaver samt egenskaber.
Kontakt os

Hos Scan Lux Flexible A/S gør vi alt for at finde den mest optimale emballageløsning til dig. Kontakt os og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for dig.

+ 45 86 13 43 00
Send besked