Billede
papkasse

3 fordele ved at vælge den rette type papkasse

Hos Scan Lux Flexible A/S vil vi gerne hjælpe dig med at vælge den rette type papkasse.

Har du nogensinde mødt nogen, der ved noget om papkasser?

Så har du nok fået at vide, at en papkasse ikke "bare" er en papkasse.

Måske tænkte du "Det er meget muligt, men vi har altid brugt den samme type papkasse, og den fungerer fint." Den fungerer i hvert fald til formålet.

Men hvad er formålet?  For vidste du, at hvis man ændrer "fluten" (den bølgede sektion på pappet), så får papkasser forskellige egenskaber?
 
Alt efter formålet, kan du for eksempel vælge imellem den meget lette og tynde E-flute til en grovere og tykkere A-flute. Faktisk kan du vælge B-C-D-E-F-flute, en BC-flute eller måske kunne du fristes af en EB-flute?

En papkasse kan ved første øjekast virke som et simpelt produkt, men det kræver en del viden at forstå forskellige funktions- og kvalitetsparametre: Såsom stabilitet, styrke, tykkelse, stivelse og vægt ...

For ikke at nævne de tidsmæssige-, ergonomiske-, økonomiske- og miljømæssige fordele, der kan være, ved at vælge den rette type papkasse. Og så er der selvfølgelig også type af papir. Du tænker måske ”Så går jeg med den tykkeste, så er produkterne sikret maksimal beskyttelse".

I så fald skal du vide, at man i mange situationer kan gøre fluten markant tyndere, uden at gå på kompromis med funktionalitet, styrke eller ydeevne.

Tværtimod kan tyndere flutes have positiv effekt på:

  • Din bundlinje (billigere at producere)
  • Dit CO2-regnskab (reduceret lager-, transportplads og vægt)
  • Dit papirforbrug (reduceret papirforbrug)

De mange valg kan blive lidt af en mundfuld. Hos Scan Lux Flexible A/S vil vi gerne hjælpe dig med at vælge den rette type papkasse - og vi lover at spare dig for papkasse-sproget.

Kontakt os og hør nærmere.

Kontakt os

Hos Scan Lux Flexible A/S gør vi alt for at finde den mest optimale emballageløsning til dig. Kontakt os og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for dig.

+45 86 13 43 00