Billede
re

8 Nemme Tips til Miljøvenligt Emballageforbrug

Hos Scan Lux Flexible A/S vil vi gerne bidrage til, at ressourcerne bliver anvendt effektivt.

Miljøvenligt Emballageforbrug

Emballage har mange uundværlige funktioner. Emballage anvendes til pakning, beskyttelse, håndtering og præsentation af varer. Der er mange grunde til, vi ikke bare kan opgive emballage fuldstændig. Men vores forbrug af ressourcer er steget til en grad, hvor kloden ikke kan følge med længere. Derfor er vi nødt til at kigge på, hvordan vi kan få et mere miljøvenligt emballageforbrug. Som forhandler af emballage, har vi et ansvar for, at vores produkter bliver produceret på ansvarlig vis, og vi har ansvar for bevidst og oplyst forbrug af vores produkter. Vi tager vores ansvar alvorligt og derfor kommer vi her med 8 simple tips til et mere miljøvenligt emballageforbrug.

Genbrug og genanvendelse 

Den bedste fremgangsmåde til et mere miljøvenligt emballageforbrug er at starte med små ændringer. De små og knap så gennemgribende grønne initiativer kan nemlig gøre en stor forskel. For eksempel kan du forsøge at skrue ned for dit emballagebrug og kun indkøbe den mængde, du har behov for. Her er 8 tips, du nemt kan implementere:

  1. Reducer dit emballageforbrug så vidt muligt;
  2. Brug emballageløsninger, der er tilpasset de produkter, de skal indeholde;
  3. Køb emballageprodukter af høj kvalitet, for at undgå ekstra emballage;
  4. Vælg emballageløsninger, der er lavet af genbrugsmateriale;
  5. Køb genanvendelig emballage, der kan indgå i et cirkulært kredsløb;
  6. Gå efter certificerede produkter, for at sikre, at de er fremstillet på en bæredygtig måde;
  7. Hav styr på affaldssortering. Den rette sortering er altafgørende, for at materialerne kan indgå i en cirkulær proces;
  8. Få rådgivning af eksperter på området.

Sammen kan vi gøre en forskel

Hos Scan Lux Flexible A/S vil vi gerne bidrage til, at ressourcerne bliver anvendt effektivt. Mens du bidrager til et mere miljøvenligt emballageforbrug ved at efterleve de 8 råd, sørger vi for at reducere ressourceforbruget i vores produkter og øge andelen af genbrugsmateriale, når vi designer og fremstiller dine emballageprodukter.

Kontakt os

Hos Scan Lux Flexible A/S gør vi alt for at finde den mest optimale emballageløsning til dig. Kontakt os og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for dig.

+ 45 86 13 43 00
Send besked