Billede
reduce

Reduce, Reuse, Recycle & Rethink

Hos Scan Lux Flexible A/S har vi fokus på, hvordan vores aktiviteter har indflydelse på vores omgivelser.
Share
De 4 R

Hos Scan Lux Flexible A/S har vi fokus på, hvordan vores aktiviteter har indflydelse på vores omgivelser. Derfor forsøger vi at arbejde ud fra begreberne Reduce, Reuse, Recycle og Rethink. Ved at bruge begreberne i vores arbejdsprocesser, kan vi bedre sikre, at vi yder vores bedste, for at vores miljøpåvirkning bliver så lav som muligt

Reuse
Reduce
Recycle
Rethink

Læs mere

Læs mere om, hvordan vi arbejder med begreberne hos Scan Lux Flexible A/S

Reduce

Som forbruger kan man tage hensyn til miljøet og spare på jordens ressourcer ved at reducere sit forbrug. Som emballagegrossist kan vi sørge for, at vores produkter er designet med udgangspunkt i samme tankegang. Det kan vi ved at reducere materialeforbruget i vores produkter. For eksempel har vi fokus på at reducere plastikindholdet i plastikemballage, så de bliver tyndere, uden at gå på kompromis med kvalitet og funktionalitet. Papemballages størrelse kan holdes på et minimum, ved at tilpasse dem til de produkter, de skal indeholde. Ved at reducere materialeforbruget, skåner vi miljøet for unødig affald og reducerer CO2-udledningen i transport og logistik.

Reuse

Når der produceres nye produkter, kræver det store mængder ressourcer og energi. Nogle produkter, såsom størstedelen af plastikprodukter, er baseret på fossile ressourcer, som udvindes fra jorden. Disse ressourcer er ikke fornybare, hvilket vil sige, at ressourcerne ikke vil være til rådighed for evigt. Derfor er vi nødt til at tænke på, hvordan vi bruger dem på en bæredygtig og langsigtet måde. Det kan vi gøre ved at gå fra en engangskultur til genbrugskultur. Vi vil gerne bidrage til genbrugskulturen, ved at forhandle kvalitetsprodukter, som kan holde til at blive genbrugt flere gange.

Recycle

Ses de fire begreber som et hierarki, så ligger genanvendelse på en 3. plads. Hvis et produkt hverken kan undværes eller genbruges, kan det i stedet blive sorteret og sendt til genanvendelse. At materiale genanvendes vil sige, at en genstand nedbrydes og omdannes til noget andet. Nogle materialer kan genanvendes et antal af gange, mens andre kan igen og igen.

En af de måder, som Scan Lux Flexible A/S forsøger at inddrage cirkulær økonomi ind i vores arbejdsaktiviteter på, er gennem et samarbejde med ordningen FAIR Plastic. Formålet bag FAIR Plastic er, at mere plastaffald bliver genanvendt i Danmark. Cirkulær økonomi åbner muligheden for, at ressourcer, der ville være endt som affald eller brændt, kan indgå i produktionen igen. Genanvendelse giver mening, da det sparer mange ressourcer.

Rethink

Hos Scan Lux Flexible finder vi det vigtigt at gentænke vores processer, for at vi kan imødekomme fremtidens krav til den bæredygtige udvikling. Vi skal blive ved med at spørge os selv, hvordan vores emballageløsninger kan miljøoptimeres yderligere, og hvilke nye tiltag skal vi tage, for at forsætte rejsen mod en grønnere forretning.

 

Kontakt os

Hos Scan Lux Flexible A/S gør vi alt for at finde den mest optimale emballageløsning til dig. Kontakt os og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for dig.

+ 45 86 13 43 00
Send besked