Aalborg Renovation sikrer højere ressourceudnyttelse

Resultater
Fordelagtig pris
Kvalitetsprodukt
Glade borgere
Udfordring

Genanvendelse af kommunens ressourcer

Aalborg Kommune har lavet en affaldshåndteringsplan – Aalborg uden affald – for at sikre højere ressourceudnyttelse af kommunens affald. Planens formål er, at affaldssortering i husstandene skal være så nem, at borgerne vil engagere sig i det.

I et udbud søgte de en leverandør med de rette kvalifikationer til at løse opgaven. Kommunen har fokus på at foretage miljøvenlige indkøb. Derfor var det et væsentligt krav i udbuddet, at affaldsposerne var fremstillet af minimum 95 % genanvendt materiale. Der blev lagt vægt på, at kommunen ønskede affaldsposer i stærk kvalitet for at udelukke risikoen udslip og lugtgener i affaldsbeholderne. De ønskede poser, der hurtigt kunne afrives fra rullen i perforeringen, uden at gå i stykker.

løsning

Affaldspose efter ønske

Scan Lux Flexible A/S løste opgaven, ved at tilbyde Aalborg Renovation en type affaldspose, der imødekommer alle ønsker om genanvendt materiale, udseende, funktionalitet og pris. Løsningen blev en affaldspose lavet af hele 96% genanvendt materiale. Poserne er forsynet med 4 snipper/håndtag, hvilket gør det nemt for borgerne at lukke dem tæt med dobbeltknude. Posernes høje kvalitet mindsker risikoen for udslip, lugtgener og skadedyr i affaldsbeholderne

Resultater

Hvad betyder det for Aalborg Kommune?

Når affaldssortering gøres nemt for borgerne, sikres der bedre sortering af fraktionerne. Det er lettere at engagere borgerne til at medvirke til målet om øget sorteringsgrad, når affaldssortering ikke er ubelejligt.

Derudover får kommunen et samarbejde med en leverandør, der kan garantere dem fleksibilitet og leveringssikkerhed, således at de altid har produkterne i rette tid. De får en samarbejdspartner, der har flere års erfaring med at levere affaldsposer til andre kommuner

Skal vi hjælpe dig?

Scan Lux Flexible A/S kan forsyne dig med de produkter, du skal bruge, for at komme i mål med de 10 sorteringsfraktioner. Har din virksomhed eller kommune behov for emballage med mindst mulig miljøpåvirkning til konkurrencedygtige priser?

Kontakt os og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for dig.

+45 86 13 43 00