Thisted Kommune har fået billige affaldssække

Resultater
Fordelagtig pris
Samarbejdspartner
Glade borgere
Udfordring

Genbrugsekspressen

Der kan være langt imellem byerne i Thisted Kommune. Derfor kan der også være langt til det nærmeste genbrugscenter, hvilket besværliggør affaldssorteringen for borgerne i de små byer. For bedre at kunne leve op til den nye aftale om 10 fraktioners affaldssortering, har Thisted Kommune fået en ”Genbrugsekspres”.

Genbrugsekspressen er en lastbil, som gør det muligt for borgerne at få afhentet deres sorteret affald på matriklen en gang om måneden. Ordningen foregår således, at borgerne i Thisted Kommune modtager en SMS, når Genbrugsekspressen kommer; de melder ind, hvilket slags affald de skal have afhentet; affaldet stilles ud til kantstenen; og næste morgen er det afhentet. En langt mindre kompliceret affære, end tidligere.

proces

Affaldssække til en god pris

Til indsamling af det genanvendelige affald havde Thisted Kommune brug for affaldssække, som borgerne kunne sortere deres affald i. Thisted kommune havde et ønske om et kvalitetsprodukt til formålet og lagde i særdeleshed vægt på at få en god pris.
 

Opgaven om at levere affaldssække til kommunen kom i en udbudsrunde. Scan Lux Flexible A/S kunne afgive det bedste tilbud og blev derfor valgt til at være leverandører af kommunens affaldssække.  

Løsning

Hvad betyder det for Thisted Kommune?

Udover affaldssække til en økonomisk fordelagtig pris, får kommunen også et samarbejde med en leverandør, der kan garantere dem fleksibilitet og leveringssikkerhed, således at de altid har produkterne i rette tid. De får en samarbejdspartner, der har flere års erfaring med at levere affaldssække til andre kommuner

Lad os hjælpe dig

Scan Lux Flexible A/S kan forsyne dig med de produkter, du skal bruge, for at komme i mål med de 10 sorteringsfraktioner. Har din virksomhed eller kommune behov for emballage med mindst mulig miljøpåvirkning til konkurrencedygtige priser?

Kontakt os og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for dig.

+45 86 13 43 00